Skip to content

Over mij

Lisanne van Hattem

Ik ben Lisanne van Hattem uit Buren (GLD) en samen met Michael hebben we 2 mooie dochters, Gwen en Charlie. Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2018 kreeg ik al snel bekkenpijn. Bij 10 weken zwangerschap verloor ik mijn baan en een zwangerschap met veel stress volgde. Mede door veel onwetendheid tijdens de zwangerschap, is de bekkenpijn na de bevalling in 2019 nooit weggegaan. De wens voor een tweede kindje was groot en hebben we het in 2021 toch aangedurfd om zwanger te worden. Oktober 2021 is onze tweede dochter geboren na een intensieve zwangerschap met wederom veel bekkenpijn. Helaas is deze pijn niet weggegaan en heb ik het (werk) roer om moeten gooien.​

Door de pijn ben ik gaan kijken wat ik wel kan en niet naar wat ik allemaal niet kan. Wat vind ik nou echt leuk om te doen en waar word ik blij van? Ik vind het heerlijk om mijn kinderen te dragen. Die verbinding creëren tussen ons en ondanks mijn bekkenpijn, eindelijk weer de deur uit kunnen en wandelen. Zo werkte ik aan mijn herstel en kon ik ook die geborgenheid bieden aan mijn kinderen. Ook vind ik het super leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en mensen te helpen waar ik kan.

Het dragen van onze kinderen vind ik het allermooiste wat er is. Het heeft ons veel gebracht en nog steeds. Dit wil ik graag overbrengen. Ouders en professionals leren hoe je je kind fijn en ergonomisch kan dragen, maar ook wil ik jou een luisterend oor bieden. Want het ouderschap kan heel mooi, maar soms ook zo rauw en lastig zijn. En zo ontstond Draag je Geluk.

In juni 2022 heb ik mijn opleiding tot draagconsulent afgerond bij Instituut voor Hechting in Lemmer. Zij hebben mij alle ins en outs over het dragen geleerd. Waarom is dragen zo goed voor jou en je kindje? Wat kan dragen voor jullie betekenen? In welke situaties kan je je kindje dragen? Wat zijn de voordelen van dragen? En het allerbelangrijkste; hoe knoop ik een draagdoek en/of zak?

Inmiddels kan ik je er alles over vertellen en vanuit mijn enthousiasme en liefde voor dragen doe ik dat ook heel graag!

Zie ik je snel?

Lieve groet,

Lisanne

Samen de wereld in? Leer jouw Geluk dragen

Dichtbij mama en papa op ontdekkingstocht. Wil jij ook met jouw Geluk de wijde wereld in? Die verbinding en geborgenheid creëren voor jouw kindje?

Ik leer jou graag je Geluk te dragen op een persoonlijke, fijne en ergonomische manier!

Heb je vragen, interesse in een consult, workshop, draagwandeling, samenwerken of wil je advies?  Neem dan contact met mij op.

Draag je Geluk

Lisanne van Hattem – Draagconsulent