Skip to content

Activiteiten

Draagwandeling

Samen met andere moeders, vaders en kinderen een wandeling maken? Genieten van de natuur?

Gezellig samen kletsend door de Betuwse natuur. Samen met je kindje in een drager, doek of gewoon met de kinderwagen een wandeling maken. Alles kan en alles mag!

Eens per kwartaal op dinsdag- en zaterdagochtend organiseer ik een draagwandeling in en rondom Buren (Gld). Tijdens de wandeling vertel ik je alle ins en outs over het dragen van je kindje en kan je je ervaringen over het dragen en het ouderschap delen met andere ouders.

De wandeling zal tussen de 3 á 5km zijn en is op eigen risico. Goede wandelschoenen en drager/kinderwagen is een must.

We verzamelen vóór de Pannenkoekenbakker Buren waar we om 10uur zullen vertrekken. Na de wandeling is er gelegenheid om samen na te praten, vragen te stellen, advies te vragen en een drankje (op eigen kosten) te nuttigen bij de Hofhouding in Buren.

Kosten van de draagwandeling zijn € 5,- per persoon. De wandeling gaat door bij goed weer en bij minimaal 3 wandelaars.

Graag aanmelden via Whatsapp: 0623036903

Het Betuwse MamaCafé

Samen met Chantal hebben wij vrijwillig Het Betuwse MamaCafé opgericht. 

Wij willen een plek creëren waar je als ouder welkom bent met je kinderen, waar je gezellig een kop thee kan drinken met andere moeders en vaders. Een plek waar je kan verbinden en een luisterend oor vindt. Iedereen is welkom!

Elke MamaCafé staat in teken van een thema waar een gastspreker bij aanwezig is. De entree is gratis en er is speelgoed aanwezig.

Op elke 1e maandag- vrijdag- 2e donderdag- en 3 woensdagochtend van de maand is er Mamacafé in Maurik, Lienden, Geldermalsen en Tiel op een fijne plek waar je met je kind(-eren) welkom bent.

Draag je Geluk is natuurlijk aanwezig voor al draagvragen!
Zien we je snel bij Het Betuwse MamaCafé?

Leer dragen naar behoefte

Wil jij je kleintje leren dragen? Zie je jezelf al samen wandelen met je kindje in de draagdoek op een goede en veilige manier?

Je wilt graag een draagdoek leren knopen maar je hebt nog geen idee welke draagdoek je daarvoor fijn vindt en je ziet door de bomen het bos niet meer. Dan is dit precies wat je zoekt!

Tijdens een 2 uur durend consult leer ik je 1 knoop met een draagdoek knopen en wanneer je dan helemaal vertrouwd bent, gaan we samen kijken naar de behoeften van jullie kleine spruit. Want waarom is het zo fijn om gedragen te worden, waar komt dat vandaan? Met behulp van ‘Babybehoefte in Kaart’ pluizen we samen het geboorteverhaal van jouw kindje uit. We komen zo precies te weten wat jouw kindje fijn vindt en behoefte aan heeft. En dit is zo waardevol! Je begrijpt je kindje nog beter dan je al deed en hierna kan je nog beter op hem inspelen.

Maar hoe kun je nu leren knopen zonder draagdoek? Bij dit consult zit een onwijs fijne draagdoek van Pure Babylove in een kleur naar keuze inbegrepen!!

Ben jij klaar met al die YouTube filmpjes en wil je het knopen echt onder de knie krijgen met een fijne draagdoek en zo die geborgenheid en verbinding creëren wat zo ontzettend fijn is voor je kindje? Boek dan nu het consult “Leren dragen naar behoefte” voor de pilotprijs van €225,-!

Interesse of meer weten? Stuur een berichtje.

Agenda

Enthousiast of vragen? Wil je mee wandelen of een vriendinnenavond organiseren? Check de agenda wanneer de activiteiten plaatsvinden en stel je vraag of meld je aan via mail of Whatsapp.