Skip to content

Kaartje Geluk

Loop jij ook soms tegen dingen aan waar je gewoon het antwoord niet op hebt of kan vinden? Heb je dat duwtje in de rug nodig om te begrijpen wat er nou echt gebeurt of nodig is in een bepaalde situatie? Boek dan een sessie Kaartje Geluk! Samen met jou gaan we vragen en situaties begrijpen met behulp van mooie inzichtkaarten.

De inzichtkaarten hebben mij geholpen om stappen te zetten, waaronder de stap naar mijn mooie ondernemingen Draag je Geluk en Het Betuwse MamaCafé, maar ook geven de kaarten mij het duwtje die ik soms nodig heb in het moederschap; het vertrouwen op mijn (moeder-)gevoel en mijn intuïtie. 

De kaarten brachten mij geluk en zorgde dat ik mijn hart ging volgen. Door de inzichten die ik kreeg ben ik iets gaan doen wat ik echt leuk vind, iets waar mijn vuurtje van gaat branden, iets waar mijn gevoel mag spreken! En dat is natuurlijk ouders leren dragen, maar ook mooie inzichten geven met behulp van Kaartje Geluk!

Tijdens mijn draagconsulten laat ik ouders aan het einde van het consult ook een mooi inzichtkaartje trekken, oftewel een “Kaartje Geluk”. Het is een fijn extraatje met een waardevol inzicht. Een mooi kaartje met een herinnering aan jezelf waar je meer op mag vertrouwen of juist mag gaan volgen. Die eye-opener die je dan nodig hebt.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer inzichten over hoe jij iets aan kan pakken? Ben je opzoek naar antwoorden of inzichten? Die ene eye-opener? In jou liggen alle antwoorden die je zoekt en door een Kaartje Geluk te trekken, kan het je mooie inzichten geven om een antwoord op je vraag te vinden of juist meer inzicht te geven op een bepaalde situatie.

Tijdens de 45 minuten durende sessie Kaartje Geluk, gaan we samen met behulp van verschillende kaartensets en de Bio-tensor op zoek naar waardevolle inzichten die jou helpen. De Bio-tensor is een verlengstuk tussen het onbewuste en het bewuste. Dit ijzersterke meetinstrument maakt het onbewuste zichtbaar en helpt ons de juiste inzichten op tafel te leggen.

Voor slechts €30,- trekken we samen mooie inzichtkaarten en geef ik daarbij uitleg. Deze kaarten geven jou de inzichten om weer op je diepe gevoel te vertrouwen en de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij weer in je kracht gaat staan en weet wat jij nodig hebt!

Benieuwd welke inzichten het jou kan geven? Stuur een bericht om een sessie in te plannen en ik zie je snel!

Liefs,
Lisanne

Benieuwd welke inzichten het jou kan geven?