Skip to content

Knoopwijzen voor zwangeren

Ben je op dit moment zwanger en heb je last van je groeiende buik? Of kunnen jouw bekken wel wat ondersteuning gebruiken? Plan dan een consult Knoopwijzen voor zwangeren volgens FTZB.

Tijdens de zwangerschap kan je heel wat last ervaren van de groeiende buik. Je buikspieren, (onder)rug, het bekken en bekkenbodem, hebben het tijdens een zwangerschap zwaar te verduren. Juist dan kan het heel prettig zijn om je buik en rug te ontlasten en zo je zwangerschap dragelijker te maken.

De draagdoek kan worden ingezet om je houding te corrigeren. De 6 verschillende knoopwijzen voor zwangeren helpen om je wervelkolom optimaal te ondersteunen, rechter op te staan en o.a. het bekken te ontlasten. De knoopwijzen zijn bedoeld om jouw lichaam in een actieve houding te ondersteunen. Hierbij wordt je buik nooit volledig omwikkeld door de draagdoek.

Ben je 20+ weken zwanger en kan je wel wat ondersteuning gebruiken? Tijdens het consult Knoopwijzen voor zwangeren volgens FTZB, leer ik je 6 knopen met behulp van een lange draagdoek, maat 8. We kijken samen welke van de 6 knoopwijzen jou de meeste ondersteuning geeft. Heb je nog geen lange draagdoek in je bezit? Geen nood, deze kan je natuurlijk bij mij huren en/of kopen

Duur van dit consult is ongeveer 1,5 uur

Kosten: € 80,-

Voordeelpakket:

Wil je je klachten verlichten dmv Knoopwijzen voor zwangeren FTZB en straks je kindje gaan dragen zodra het geboren is? Boek dan het voordeelpakket Knoopwijzen voor zwangeren & Leren dragen met een geweven doek voor slechts € 145,-* excl. draagdoek. 

Let op:

Ben je onder behandeling van een (bekken)fysiotherapeut, overleg dan eerst met je specialist. Zijn er vragen en/of onduidelijkheden? Neem dan contact met mij op.