Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop

23 november 2022 @ 19:30 - 22:00

Baby massage en dragen tijdens de zwangerschap.

Workshop: Draag en Masseer je kindje

Babymassage en het dragen van je kindje is een goede manier om het contact en hechting tussen ouder en kind te versterken. Ben je op dit moment zwanger of ben je net kersverse ouder geworden en wil je graag je kindje kunnen masseren en dragen? Dan is deze 2.5uur durende workshop precies wat jij zoekt!

Ciska van Samen Babymassage verteld je deze avond alle in’s en out’s over babymassage. Je krijgt uitleg over de verschillende massagevormen en de behoeftes van de baby.
Babymassage is een bewust moment om contact te maken met je kindje door aanraken, voelen en observeren. Wetenschappelijke onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat babymassage goed is voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van je baby. Het verlicht lichamelijke klachten, het geeft zelfvertrouwen, geborgen- en veiligheid. Masseren is erg leuk om samen met je baby te doen. Ervaar het plezier en de ontspanning.
Tijdens de workshop gaat Ciska verder in op alle positieve effecten en neemt ze jullie mee in de wereld van masseren. Ook leer je technieken om zelf te masseren zodra je kindje is geboren.

Lisanne van Draag je Geluk verteld alles over het dragen van je kindje. Want wat zijn de voordelen van het dragen? Kan je altijd je kindje dragen? Welke draagdoek kan ik gebruiken bij een Newborn? Een draagzak of een draagdoek? Hoe knoop je nou zo’n draagdoek? En waarom is het fijn om een draagconsult af te nemen bij een draagconsulent? Allemaal vragen die we tijdens deze avond gaan behandelen. Maar ook wordt er gedemonstreerd hoe de draagdoek tijdens de zwangerschap al kan helpen en ondersteunen en leren we een basisknoop met de geweven draagdoek.

Alle benodigde materialen voor de workshop dragen en masseren zijn aanwezig. We maken gebruik van oefenpoppen, draagdoeken en massageoliën, zodat jullie na de workshop vertrouwd genoeg zijn om alle geleerde technieken zelf toe te passen.  

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor onze workshop Draag en masseer je kindje op woensdagavond 23 november 2022 om 19.30uur. Je bent van harte welkom in onze workshopruimte bij LifeJoy in Tiel.

Laat je deze avond inspireren, beleven en ervaren wat dragen en babymassage voor jullie kan betekenen!

Nog even alle info op een rij:
Workshop Draag en Masseer je kindje
Datum: Woensdagavond 23 november 2022*
Tijd
: 19.30uur, inloop vanaf 19.15uur
Locatie: LifeJoy Lounge, Zuiderhavenweg 6 te Tiel
Investering: € 40,- pp
Aanmelden: info@draagjegeluk.nl en/of 06-23036903
Benodigdheden: Geen, eigen spullen mogen natuurlijk meegebracht en gebruikt worden
*De workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Meer info en/of vragen? Stuur een bericht naar: info@samenbabymassage.nl of info@draagjegeluk.nl.

We zien je graag 23 november 2022!

Lieve groet,

Ciska en Lisanne

Samen Babymassage
Ciska van Veldhoven
06-10174309

Draag je Geluk
Lisanne van Hattem
06-23036903

Gegevens

Datum:
23 november 2022
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie: